•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Ga terug

Zwarte Trapleuning + houders - op maat per cm

Artikel nummer: TRLBLACK-PAKKET-MAAT

Meer afbeeldingen

trapleuning op maat trapleuning zwart leuning zwart
Zwarte Trapleuning + houders - op maat per cm Artikel nummer: TRLBLACK-PAKKET-MAAT

Beschikbaarheid:

20-25 werkdagen - gratis verzending

* Verplichte velden

€ 0,00 Incl. BTW
€ 0,00 Incl. BTW
stuk(s)

Totaalprijs voor 2 stuk(s):

Incl. BTW

Algemene informatie

Beschrijving Zwarte Trapleuning + houders - op maat per cm

Zwarte trapleuning + houders - op maat per cm. Levertijd +/- 6 weken

Vul bij lengte het getal in in centimeters, maar zonder de letters (bv. 200) en vul bij aantal het aantal stuks in dat u wilt (bv. 2). Bij dit voorbeeld ontvangt u dan 2 maal een trapleuning van 200 centimeter lang.

Zwarte Trapleuning + houders - op maat per cm

Een zwarte trapleuning op maat inclusief trapleuning houders! Deze hoge kwaliteit trapleuningen in het zwart geven uw trap een moderne en stoere uitstraling. Ze zijn gemaakt van metaal en daarna zwart gecoat. Deze coating beschermt zeer goed, waardoor de trapleuningen ook voor buiten geschikt zijn. De diameter van de zwarte trapleuning is 45 mm. De uiteinden zijn dicht gelast, u heeft dus geen aparte eindkappen nodig.
 
Montage van deze zwarte trapleuningen is zeer eenvoudig. U schroeft de houders vast aan de trapleuning middels de meegeleverde schroeven. Daarna monteert u de zwarte leuning aan de muur. De montage materialen voor aan de muur (zoals schroeven en pluggen) zijn niet meegeleverd, gezien het per muur verschilt wat voor materialen u nodig heeft.

Tenzij u dit anders aangeeft in uw bestelling zitten de montageplekken van de eerste en laatste houder 20 cm van elk uiteinde van de trapleuning (bij leuningen vanaf 100 cm). Bij leuningen tot 50 cm zitten de houders standaard 5 cm vanaf de uiteinden. Bij leuningen van 51 tot 100 cm zitten de houders standaard 10 cm vanaf de uiteinden. In het onderstaande overzicht kunt u zien hoeveel houders u bij welke lengte geleverd krijgt.

  •     0 t/m 249 cm - 2 Houders
  • 250 t/m 270 cm - 3 Houders

Onze 'coatingstraat' is 280 cm lang. Wij kunnen maximaal 270 cm aan leuning uit 1 stuk maken. Langere leuningen zullen dan ook gemaakt worden uit twee in elkaar geschoven stukken. Er is dan een klein naadje zichtbaar in het midden van de leuning.

Hoe te bestellen?

De trapleuning op maat is zeer eenvoudig te bestellen. U geeft in het vakje het gewenste aantal cm aan (enkel cijfers, geen 'cm' vermelden!), drukt op enter en vervolgens krijgt u automatisch de prijs te zien. Daarna drukt u op de knop 'in winkelwagen' om de leuning inclusief houders te bestellen. Omdat de trapleuning voor u op maat wordt gemaakt, bedraagt de levertijd ongeveer 6 weken.

Kenmerken

  • Materiaal: metaal met hoogwaardige zwarte coating
  • Diameter: 45 mm
  • Montage: inclusief schroeven voor de montage van de houders aan de trapleuning, exclusief montagemateriaal voor bevestiging aan de muur.

Bijpassende artikelen