Zwarte Trapleuning + houders - op maat per cm

€ 59,95 € 49,55
  • Snelle levering
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Configureer

Let Op! Geef de maat op als meter gebruik een punt geen komma. 107 cm = 1.07

Min lengte: 0.30 meter
Max lengte: 6.00 meter

Is het niet duidelijk? Neem dan contact met ons op.

Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Live prijs: 1 stuk(s) voor €59,95€59,95 totaal

Een stoere zwarte trapleuning op maat inclusief bijpassende trap leuninghouders voor een schitterend trapgat. Deze trapleuning is van hoogwaardig metaal met een zwarte coating. Deze coating beschermt zeer goed waardoor de leuningen ook voor buiten geschikt zijn. De diameter van de zwarte trapleuning is 45 mm

Trapleuning op maat zwart

Deze zwarte trapleuning heeft een stoere uitstraling. De leuning is gemaakt van metaal met een sterke zwarte oxide coating. Dit zorgt dat de coating een lange levensduur heeft en goed tegen weeromstandigheden kan. De uiteinden zijn dicht gelast, je hebt dus geen aparte eindkappen nodig. De trapleuning inclusief houders kunnen buiten gebruikt worden.

Montage trapleuning zwart op maat

Monteren van deze trapleuning is heel eenvoudig. Teken de gewenste positie van de houders af op de muur en boor de gaten. Aftekenen kun je het beste doen met de houders op de leuning geschroefd, dan ben je zeker van de juiste hoek. Vervolgens kun je de houders aan de muur monteren met behulp van de meegeleverde schroeven en pluggen. Dek de schroeven af met de zelfklevende zwarte afdekplaatjes. Tot slot schroef je de leuning vast tussen de houders.

Voor de eenvoudige montage van deze zwarte trapleuning begin je met het vastschroeven van de leuninghouders aan de leuning. Hiervoor worden er schroeven meegeleverd. De montageplek voor de trapleuninghouder zit standaard 20 cm van het uiteinde van de leuning (bij leuningen vanaf 100 cm). Bij leuningen tot 50 cm zitten de houders standaard 5 cm vanaf de uiteinden. Bij leuningen van 51 tot 100 cm zitten de houders standaard 10 cm vanaf de uiteinden. In het onderstaande overzicht kun je zien hoeveel houders je bij welke lengte geleverd krijgt.

      0 t/m 249 cm - 2 Houders
  250 t/m 270 cm - 3 Houders

Let op: Onze 'coatingstraat' is 280 cm lang. Wij kunnen maximaal 270 cm aan leuning uit 1 stuk maken. Langere leuningen zullen dan ook gemaakt worden uit twee in elkaar geschoven stukken. Er is dan een klein naadje zichtbaar in het midden van de leuning

Zwarte tapleuning op maat bestellen?

De zwarte trapleuning op maat bestellen is erg gemakkelijk. De gewenste maat in meters geef je op bij de 'Lengte'. Het aantal centimeter zet je achter de punt bijvoorbeeld 4.98. Gebruik geen komma. Het aantal stuks is het aantal stuks van de ingevulde afmeting. Vervolgens kan je het product in de winkelwagen toevoegen. Daar zie je de uiteindelijke prijs voor het maatwerk product terug. Omdat de trapleuning speciaal voor je op maat wordt gemaakt, is de levertijd 5 tot 6 weken.

Specificaties op maat zwarte trapleuning

+ Lengte zwarte trapleuning: Te bestellen per cm
+
 Gemaakt van: Metaal met hoogwaardige zwarte coating
+ Diameter trapleuning zwart: 45 mm
+ Afstand tussen leuning en muur: ca. 4,25 cm
+ Inclusief montage houders: Schroeven voor de montage van de houders aan de trapleuning

trapleuning houder afmetingen
- Exclusief wandmontage: montagemateriaal voor bevestiging aan de muur

Specificaties
SKU TRLBLACK-PAKKET-MAAT
Kleur Zwart
Soort Maatwerk
Lengte Op maat gemaakt
Materiaal Staal
Diameter Ø 45 mm
Vorm Rond
Afwerking Mat
Schrijf zelf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zwarte Trapleuning + houders - op maat per cm
Uw waardering
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen