...
Kopers-bescherming
Uitstekend
4.58/5.00
Laden...

Zwarte Trapleuning + houders - op maat per cm

€ 69,95 € 57,81
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Configureer

Let Op! Geef de maat op als meter gebruik een punt geen komma. 107 cm = 1.07

Min lengte: 0.30 meter
Max lengte: 6.00 meter

Is het niet duidelijk? Neem dan contact met ons op.

Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor € 69,95€ 69,95 totaal

Een stoere zwarte trapleuning op maat inclusief bijpassende trap leuninghouders voor een schitterend trapgat. Deze trapleuning is van hoogwaardig metaal met een zwarte coating. Deze coating beschermt zeer goed waardoor de leuningen ook voor buiten geschikt zijn. De diameter van de zwarte trapleuning is 45 mm.

Trapleuning op maat zwart

Deze zwarte trapleuning heeft een stoere uitstraling. De leuning is gemaakt van metaal met een sterke zwarte oxide coating. Dit zorgt dat de coating een lange levensduur heeft en goed tegen weeromstandigheden kan. De uiteinden zijn dicht gelast, je hebt dus geen aparte eindkappen nodig. De trapleuning inclusief houders kunnen buiten gebruikt worden.

Montage trapleuning zwart op maat

Monteren van deze trapleuning is heel eenvoudig. Door middel van de trapleuning inclusief houders, kun je gemakkelijk de locatie van de boorgaten aftekenen. Na het boren kun je de zwarte trapleuning aan de muur monteren. Let op dat je deze montage materialen zelf in huis hebt. Deze zijn niet inbegrepen. De materialen verschillen namelijk per wand.

Tot slot schroef je de leuning vast tussen de houders. Hiervoor worden er schroeven meegeleverd. De voorgeboorde montageplek voor de trapleuninghouder zit standaard 20 cm van het uiteinde van de leuning (bij leuningen vanaf 100 cm). Bij leuningen tot 50 cm zitten de houders standaard 5 cm vanaf de uiteinden. Bij leuningen van 51 tot 100 cm zitten de houders standaard 10 cm vanaf de uiteinden. In het onderstaande overzicht kun je zien hoeveel houders je bij welke lengte geleverd krijgt.

      0 t/m 249 cm - 2 Houders
  250 t/m 270 cm - 3 Houders

Let op: Onze 'coatingstraat' is 280 cm lang. Wij kunnen maximaal 270 cm aan leuning uit 1 stuk maken. Langere leuningen zullen dan ook gemaakt worden uit twee in elkaar geschoven stukken. Er is dan een klein naadje zichtbaar in het midden van de leuning.

Zwarte tapleuning op maat bestellen?

De zwarte trapleuning op maat bestellen is erg gemakkelijk. De gewenste maat in meters geef je op bij de 'Lengte'. Het aantal centimeter zet je achter de punt bijvoorbeeld 4.98. Gebruik geen komma. Het aantal stuks is het aantal stuks van de ingevulde afmeting. Vervolgens kan je het product in de winkelwagen toevoegen. Daar zie je de uiteindelijke prijs voor het maatwerk product terug. Omdat de trapleuning speciaal voor je op maat wordt gemaakt, is de levertijd 5 tot 6 weken.

Specificaties op maat zwarte trapleuning

+ Lengte zwarte trapleuning: Te bestellen per cm
+
 Gemaakt van: Metaal met hoogwaardige zwarte coating
+ Diameter trapleuning zwart: 45 mm
+ Afstand tussen leuning en muur: ca. 4,25 cm
+ Inclusief: Schroeven voor de montage van de houders aan de trapleuning

- Exclusief: Montagemateriaal voor wandbeslag

trapleuning houder afmetingen

Vanaf eind juni 2021 worden al onze zwarte trapleuningen (en houders) geleverd met een vernieuwde en verbeterde zwarte coating. Deze coating is matter en grover van structuur. Hou hier rekening mee bij nabestellen.

Specificaties
SKU TRLBLACK-PAKKET-MAAT
Kleur Zwart
Soort Maatwerk
Lengte Op maat gemaakt
Materiaal Staal
Diameter Ø 45 mm
Vorm Rond
Afwerking Mat
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen