Zwarte Trapleuning - op maat per cm

€ 44,95 € 37,15
  • Snelle levering
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Configureer

Let Op! Geef de maat op als meter gebruik een punt geen komma. 107 cm = 1.07

Min lengte: 0.30 meter
Max lengte: 6.00 meter

Is het niet duidelijk? Neem dan contact met ons op.

Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor €44,95€44,95 totaal

Een stoere zwarte trapleuning op maat voor een schitterend trapgat. Deze trapleuning is van hoogwaardig metaal met een zwarte coating. Deze coating beschermt zeer goed waardoor de leuningen ook voor buiten geschikt zijn. De diameter van de zwarte trapleuning is 45 mm. Let op: deze trapleuning is exclusief leuninghouders.

Trapleuning op maat zwart zonder houders

Deze zwarte trapleuning heeft een stoere uitstraling. De leuning is gemaakt van metaal met een sterke zwarte oxide coating. Dit zorgt dat de coating een lange levensduur heeft en goed tegen weeromstandigheden kan. De uiteinden zijn dicht gelast, je hebt dus geen aparte eindkappen nodig. De trapleuning kan buiten gebruikt worden.

Je kunt zelf beslissen welke houders jij gebruikt bij deze trapleuning. Deze zwarte leuning wordt namelijk los geleverd. Er zitten geen houders bij inbegrepen. Er is dus geen montagemateriaal bij de trapleuningen inbegrepen. Weet je niet welke houders je wilt? Wij hebben pakketten samengesteld met leuning en bijpassende houders. 

Montage trapleuning zwart zonder houders op maat

De voorgeboorde montageplek voor de trapleuninghouder zit standaard 20 cm van het uiteinde van de leuning (bij leuningen vanaf 100 cm). Bij leuningen tot 50 cm zitten de gaatjes standaard 5 cm vanaf de uiteinden. Bij leuningen van 51 tot 100 cm zitten de gaatjes standaard 10 cm vanaf de uiteinden. De afstand tussen de voorgeboorde schroefgaten is 4 cm. Je hoeft dus niet zelf de schroefgaten voor de trapleuninghouders te boren.

Let wel goed op dat je passende trapleuninghouders hebt of koopt voor de voorgeboorde trapleuning. De vereiste schroefmaat, om houders aan de trapleuning te monteren is: 3,5 x 37 mm (let op: de lengte kan verschillen aan de hand van de door jou gekozen trapleuninghouder. In het onderstaande overzicht kun je zien hoeveel montageplekken je bij welke lengte voorgeboord krijgt.

      0 t/m 249 cm - 2 Montageplekken
  250 t/m 270 cm - 3 Montageplekken

Let op: Onze 'coatingstraat' is 280 cm lang. Wij kunnen maximaal 270 cm aan leuning uit 1 stuk maken. Langere leuningen zullen dan ook gemaakt worden uit twee in elkaar geschoven stukken. Er is dan een klein naadje zichtbaar in het midden van de leuning.

Zwarte tapleuning op maat zonder houders bestellen?

De zwarte trapleuning op maat bestellen is erg gemakkelijk. De gewenste maat in meters geef je op bij de 'Lengte'. Het aantal centimeter zet je achter de punt bijvoorbeeld 4.98. Gebruik geen komma. Het aantal stuks is het aantal stuks van de ingevulde afmeting. Vervolgens kan je het product in de winkelwagen toevoegen. Daar zie je de uiteindelijke prijs voor het maatwerk product terug. Omdat de trapleuning speciaal voor je op maat wordt gemaakt, is de levertijd 5 tot 6 weken.

Specificaties op maat zwarte trapleuning zonder houders

+ Lengte zwarte trapleuning: Te bestellen per cm
+ Gemaakt van: Metaal met hoogwaardige zwarte coating
+ Diameter trapleuning zwart: 45 mm

- Exclusief: Trapleuninghouder en montagemateriaal voor bevestiging aan de muur

Specificaties
SKU TRLBLACK-MAAT
Kleur Zwart
Soort Maatwerk
Lengte Op maat gemaakt
Materiaal Staal
Diameter Ø 45 mm
Vorm Rond
Afwerking Mat
Schrijf zelf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zwarte Trapleuning - op maat per cm
Uw waardering
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen