•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


RVS Trapleuning Gepolijst

Onze gepolijste RVS trapleuningen zijn gemaakt van 100% RVS met een glanzende afwerking. De leuningen zijn van zeer hoge kwaliteit, dat zorgt voor een lange levensduur en is bovendien erg veilig. Uw trap krijgt met onze RVS trapleuningen een nette, moderne uitstraling. Er zijn diverse designs verkrijgbaar, zowel met als zonder trapleuning houders.

RVS trapleuning pakketten met standaard houders
Onze totaalpakketten met trapleuning en standaard houders zijn toepasbaar in vrijwel iedere ruimte. Ze geven een moderne look aan uw trappenhal. U kunt kiezen uit één van de standaard maten, of u bepaald zelf de lengte bij onze maatwerk trapleuning. Alle trapleuningen in deze categorie worden geleverd inclusief RVS trapleuning houders met standaard design.

RVS trapleuning pakketten met design houders
Onze complete pakketten met design trapleuningen en houders zijn perfect om uw trappenhal een luxe uitstraling te geven. Ook deze pakketten zijn zowel in standaard maten als op maat leverbaar. De pakketten zijn voorzien van onze schitterende design trapleuning houders. Hierdoor ziet u nergens bevestigingsmaterialen zoals schroeven. Wilt u graag meerdere houders, dan kunt u deze ook los bij bestellen.

Losse RVS trapleuningen
Onze losse RVS trapleuning worden geleverd zonder houders. U besteld eenvoudig een standaard afmeting of u bepaald zelf de lengte bij onze maatwerk trapleuning.

Liever een RVS trapleuning met geborstelde afwerking? Kijk dan hier.