•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


RVS trapleuningen met design houders

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Wilt u uw trappenhal een moderne, luxe uitstraling geven? Dan zijn onze design trapleuningen van RVS de perfecte oplossing. Onze totaalpakketten met RVS trapleuning worden standaard geleverd inclusief 2 of 3 design trapleuning houders. Daarnaast worden alle benodigde montagematerialen meegeleverd.

Er zijn diverse standaard afmetingen verkrijgbaar. Maar u kunt ook zelf een gewenste maat (tot 550 cm) invoeren om een maatwerk trapleuning te bestellen.

Veilig en sterk
Onze RVS design trapleuningen zijn gemaakt van zeer sterk RVS. Het RVS heeft een lange levensduur om ervoor te zorgen dat u jaren plezier zult hebben van uw schitterende, moderne trappenhuis. Onze trapleuningen zijn stevig en daarmee meteen ook erg veilig.

Met design trapleuning houders
Onze design trapleuningen worden geleverd in combinatie met design trapleuning houders die het geheel een trendy look geven. Deze moderne, ronde houders hebben een zogenaamde blinde bevestiging. U ziet dan ook geen schroeven en dergelijke zitten.

Leverbaar in vele varianten
Met onze RVS design trapleuningen heeft u vele mogelijkheden. Er zijn verschillende standaardmaten verkrijgbaar, maar u kunt ook zelf de lengte bepalen als u kiest voor onze maatwerk RVS design trapleuning. Wij rekenen daarbij met een vaste prijs per centimeter, zo kunt u de prijs vooraf eenvoudig zelf berekenen. Ook de maatwerk trapleuningen worden geleverd inclusief het benodigde aantal design trapleuning houders.

Monteren kunt u zelf
Monteren van deze RVS design trapleuningen is erg eenvoudig en door iedere doe-het-zelver uitvoerbaar. U bevestigt de houders op de juiste plekken aan de muur met de bijgeleverde montage materialen. Vervolgens schroeft u met een kleine inbussleutel de leuning vast op de houders. Al het benodigde montagemateriaal wordt meegeleverd, inclusief wandbeslag en wandpluggen.