trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,56
Zeer goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Houder voor design trapleuning zwart rechthoekig

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Deze houder is speciaal ontwikkeld voor onze zwarte rechthoekige trapleuningen. De U-vormige houders zitten enkel aan de onderzijde vast aan de leuning. Aan de bovenzijde blijft er 5 mm open tussen de houder en de leuning. Dit geeft het geheel een strakke uitstraling.

Het hoogwaardige staal is voorzien van een sterke zwarte oxide laag. Dit beperkt slijtage en zorgt voor een extra lange levensduur.

Let op: deze houder past alleen op onze zwarte rechthoekige trapleuningen, en dient ter vervanging van defecte of beschadigde houders. De betreffende trapleuningen worden niet los verkocht.

Montage

Monteren van deze trapleuning is heel eenvoudig. Teken de gewenste positie van de houders af op de muur en boor de gaten. Aftekenen kun je het beste doen met de houders op de leuning geschroefd, dan ben je zeker van de juiste hoek. Vervolgens kun je de houders aan de muur monteren met behulp van de meegeleverde schroeven en pluggen. Dek de schroeven af met de zelfklevende zwarte afdekplaatjes. Tot slot schroef je de leuning vast tussen de houders.

Kenmerken

Afmetingen (l x b x h x d): 6,5 x 4,5 x 3,5 x 0,5 cm
Afstand tussen leuning en muur: 3,5 cm
Afstand houders vanaf uiteinde leuning: 20 cm
Materiaal: Zwart gecoat staal

Vanaf eind juni 2021 worden al onze zwarte trapleuningen (en houders) geleverd met een vernieuwde en verbeterde zwarte coating. Deze coating is matter en grover van structuur. Hou hier rekening mee bij nabestellen.

Meer informatie
SKU holder-black-flat
EAN 5601570638317
Kleur Zwart
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op